Nyt tag

Hos Tømrermester Torben Kristensen er vi eksperter i alle former for tagarbejde.

Vi er eksperter i nyt tag

Overvejer du at få et nyt tag? Hos Tømrermester Torben Kristensen er vi eksperter i alle former for tagarbejde. Vi laver alt fra tagrenovering til udskiftning af tag for private og erhverv. Vi har blandt andet lavet nyt tag for kunder i Skive, Viborg, Holstebro og mange andre steder.

Specialiseret i alt fra reparation og vedligeholdelse

Vi har specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde. Det er nødvendigt at tjekke tag og kviste for skader og utætheder med jævne mellemrum. Derfor tilbyder vi en grundig gennemgang af taget, så de små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Vi har stor rutine med tagtjek, og vi sørger for en hurtig og effektiv reparation, hvis vi finder en eller flere skader på taget. Vi har over 30 års erfaring som tømrer og tagdækker, og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger af dit valg af materialer, af behovet for efterisolering samt af selve tagkonstruktionen. Måske skal tagkonstruktionen repareres, eller måske skal den forstærkes. Du kan også vælge at få en større hældning.

Hvad koster et nyt eternittag? Prisen for et nyt eternittag afhænger af dit valg af eternitmaterialer. Før i tiden var der asbest i eternitplader. Det var et godt tagmateriale, men nu er asbest ikke længere tilladt, og der ikke fundet en god erstatning. Fordelen er, at det er et let materiale med en rimelig holdbarhed. Det er med andre ord en billig løsning.

Hvad koster et nyt tegltag? Vores pris for et nyt tegltag er lidt højere, og det kan være nødvendigt at forstærke tagkonstruktionen, hvis du for eksempel vil udskifte eternit med tegl. Tegltagsten kan leveres i næsten alle former og farver, og det har en meget lang holdbarhed. Vi råder og vejleder gerne om priser og materialer.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde?

Kontakt os gerne, hvis du vil have en faglig vurdering af taget, eller hvis du allerede nu ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Du kan ringe til os på telefon: 40 60 58 02, eller du kan skrive til e-mail: torbenhk@mail.dk. Vores tømrermester glæder sig til at hjælpe dig med nyt tag!

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer

(+45) 40 60 58 02
torbenhk@mail.dk