Udskiftning af vinduer og døre

Hos Tømrermester Torben Kristensen har vi specialiseret os i restaurering af gamle vinduer og døre og i montering af vinduer og døre.

Vedligeholdelsesfri udskiftning af vinduer og døre

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer? Hos Tømrermester Torben Kristensen har vi specialiseret os i restaurering af gamle vinduer og døre og i montering af vinduer og døre. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Skive, Holstebro, Viborg og mange andre steder.

Alt fra komplicerede restaureringer til rutineopgaver

​Vi mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne og kaster os med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsarbejder. Vi har eget værksted til at udføre specialopgaver.

​Ved at bevare boligens oprindelige vinduer og døre sikrer du, at husets stil forbliver intakt. Samtidig vælger du en løsning, der i langt de fleste tilfælde er bedre og billigere end at få en udskiftning af vinduer og døre.

I andre tilfælde er det alligevel fordelagtigt med nye vinduer og nye døre. Ved montering af døre og vinduer får du helt nye elementer, som er funktionelle, vedligeholdelsesfrie og energivenlige.

Vi har over 30 års erfaring og er naturligvis medlem af Byg Garanti. Vi påtager os både rutineopgaver og komplicerede restaureringsarbejder.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger dels af elementerne, dels af materialerne og dels af ruderne.

Du kan få vinduer efter mål med rammer, som for eksempel består af aluminium udvendigt og træ indvendigt. Dertil kommer ruder, som for eksempel holder varmen inde og kulden ude om vinteren – og modsat om sommeren.

Udskiftning af indvendige døre kan være fordelagtigt, når du alligevel er i gang, selvom de tit bliver overset.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og/eller døre?

​Du er velkommen til at få en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at huset bliver smukt, stilfuldt og energivenligt. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon: 40 60 58 02, eller du kan skrive til e-mail: torbenhk@mail.dk.

(+45) 40 60 58 02
torbenhk@mail.dk